10.5.2013

Viikon parhaat.

Olen päässyt pienen loman jälkeen taas treenin makuun, ai että on taas kivaa. Yksi viikon parhaista on, että kävin juoksemassa tämän "kesän" ensimmäisen aamulenkin klo 5.30. Aurinko paistoi ja askel oli kevyt. Jolkottelin rauhallisella tahdilla pitkin järven rantaa 7 kilometrin lenkin, aikaa taisi mennä n. 45 minuuttia. Fiilis oli huikea lenkin aikana ja sen jäkeen. 

Aamulenkillä tukka hulmuten pitkin biitsiä. Ei ihan, mutta melkein. kuva

Tämä tapahtui siis keskiviikkona ja syy tähän aamulenkkiin oli, että illalla pääsin ensimmäistä kertaa tänä "kesänä" MÖKILLE. Treenit piti siis siirtää aamulle, koska ilta menikin puunatessa ja haravoidessa (ja saunoessa ja grillatessa). Ilta oli aivan huikean lämmin, tuntui ihan oikeasti kesältä. Jostain syyystä tuolla metsän keskellä, täydessä pimeydessä nukun paljon paremmin ja sikeämpää unta, kuin kaupungissa. Tosin aamulla seitsemän aikaan heräsin naputukseen, aivan kuin joku olisi hakannut naulaa seinään. Ajattelin, että onpas naapuri aloittanut remontin aikaisin. Samalla hetkellä tajusin, että en ole kotona, en siis ole kerrostalossa ja täällä ei pitäisi kenenkään naputella yhtään mitään. Tikka se varmaan kävi testaamassa unenlahjojani. 


¨

Tässä tunnelmia viime kesältä. Keskiviikkona kuvailin lähinnä silmuja, risuja, puita ja auringonlaskua. Joo-o, tiedän... Mutta osa kuvista onnistui, saatanpa laittaa jossain vaiheessa niitä tännekin.

Helatorstai olikin pakollinen vapaapäivä ja vettä tuli taivaan täydeltä. 11 tunnin yöunien jälkeen olin aivan pihalla ja tuntui, että päivä ei ala millään. Sain kun saikin toisen puoliskon houkuteltua salille iltapäivällä ja siitä se päivä sitten vihdoin alkoi. Kunnon hikitreeni, paljon tehokkaita supersarjoja (olen aivan in lööv niihin), penkkiä, kyykkyä ja dippiä. Kyllä oli huikean hyvä olo sen jälkeen. Näytin ihan oikealta bodarilta, sen verran olivat hauikset pumpissa ja suonet pyrkivät pintaan, aikaa cool olo oli.

Muutenkin koko viikko on ollut onnistunut. Tosin alkuviikosta painoi viikonlopun yllätysjuhlat, jotka ystäväni olivat järjestäneet vanhenemiseni kunniaksi. 

Minulla on ollut aivan järkyttävä ikäkriisi ja päätinkin, että en halua pitää minkäänlaisia juhlia. Noh, toisin kävi, minun puolestani oli tämäkin asia päätetty. En valita, ihanaa oli ja huippua omistaa niin ihania ystäviä. Tänä aamuna tosin löysin taas yhden rypyn lisää ja väitän, että se johtuu ylimääräisestä juhlimisesta. Maanantain juoksulenkki tuntui hieman normaalimpia raskaammalta, tiistain sali taas kulki kuin unelma. 

Sateisen perjantain kunniaksi lähden vetämään ylämäkitreeniä pururadalle. Näistä juoksulenkeistä voisin kyllä tehdä erillisen postauksen. Mietin vaan, että niistä tulisi niin tylsiä ilman kuvia. Enhän minä lenkillä ehdi mitään kuvia ottamaan, koska silloin juostaan. 

Ilma on raikasta, vesisateesta viis. Lauantaina pääsen aamusalille (viikon kohokohta) ja sunnuntaina onkin tiedossa pakollista herkuttelua sukulaisten kahvipöydässä. Ihanaa viikonloppua kaikille, yritän saada Prahan parhaat vinkit valmiiksi viikonlopun aikana. Sen 750 kuvan käsittely vie vaan hetken aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti