24.5.2013

Kanaa, bataattia ja salaattia

Taas pukkaa ruokajuttuja...

Yksi ilta mietittiin mitä tänään syötäisiin. Jääkaapista löytyi broileria, bataattia, fetaa, rosmariinia sekä salaattitarvikkeet. Murskasimme fetan, lisäsimme sekaan hienonnettua rosmariinia sekä valkosipulia. Broileriin teimme viillot ja täytimme tahnalla. Bataatista leikkasimme n. sentin paksuisia kiekkoja, keitimme hetken ja nostimme leikkuulaudalle. Sivelin pintaan maustetahnaa, jossa oli mm. chiliä, paprikaa, pippuria, suolaa, hunajaa ja oliiviöljyä. Tämän jälkeen paistoimme bataatteja vielä parilapannulla. Salaatissa oli miniluumutomaatteja, tummia viinirypäleitä, rucolaa ja punasipulia. Kastikkeeksi lorautin hyvää oliiviöljyä sekä tummaa balsamicoa, perään rouhaisin vielä mustapippuria sekä suolaa. Näin oli meidän gourmee illallinen valmis. Ei tarvittu reseptiä.



2 kommenttia: