3.5.2013

Rakastuin - I´m in love

Odotin Prahalta paljon ja en suotta. Praha säilyi toisen maailmansodan pommituksilta, joten en voi kuin huokailla kaupungin kauneutta. Napsaisin 750 kuvaa, joten hetkeksi niissä riittää käsittelyä... ;) Laitan matkakertomusta myöhemmin.

Vappu siis meni reissussa, joten munkit ja sima jäivät tänä vuonna nauttimatta. Eipä haittaa, nautin kyllä ihan riittävästi kuoharia sekä olutta ja samalla juhlin vanhenemistani. Kevät oli jo pitkällä, mutta hirvittävän lämmintä Prahassa ei ollut. Aurinko näyttäytyi muutaman kerran ja silloin kyllä tuntui kesältä. Myös yksi ilta oli todella lämmin ja tuulikin puhalteli lämpimänä. Terassilla kyllä tarkeni.

Ruoka oli rasvaista ja suolaista, mutta hyvää. Paljon ylikypsää possua sekä ankkaa ja kanaa. Nyt on tehnyt mieli salaattia ja kaikkea raikasta. Ehkä on ihan hyvä välillä ottaa rennommin niin ruokailun, kuin liikunnan suhteen. Kävelimme kyllä todella paljon, joten kyllä sitä sai syödäkin kovan kulutuksen mukaan... ;)


Pitkän reissaamisen, lyhyien yöunien, pyykkäämisen ja jääkaapin täyttämisen jälkeen elimistö suorastaan huutaa urheilua. Tänään pitää päästä juoksemaan ja illalla hikoilemaan saunaan reissussa kerätyt nesteet pois. 

Matkustaminen on mukavaa, seuraava reissu onkin (jo) heinäkuun puolessa välissä, mutta kyllä minä tykkään olla kotonakin. Oli jo vähän ikävä ihanaa arkea! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti