22.5.2013

Hamhamhamburgereita.

Pyöräytin sämpylöitä. Terveellisiä sämpylöitä. Ajatuksissani oli, että teemme hamburgereita itse, joten sämpylöiden pintaan sirottelin seesaminsiemeniä. Sämpylätaikinan teen aina fiiliksellä. En katso ohjeita vaan heittelen sekaan mitä kaapista sillä hetkellä löytyy. 

Hamburgerit teimme myös fiiliksellä, kuten jauhelihapihvitkin. Naudan paistijauhelihaa (muuta en enää käytä), sipulia, valkosipulia, kananmuna ja hirmuisesti mausteita, niin ja worchestersaucea. Hyvin kestivät pannulla kasassa ilman korppujauhoja. Loppuvaiheessa läiskästiin pihvin päälle juustoa sulamaan. 

Sämpylät paahdoimme parilapannulla. Majoneesin maustoimme chilillä. Väliin vielä rucolaa, tomaattia, paprikaa, marinoitua punasipulia sekä suolakurkkua. Röyh.





Lohturuokaa parhaimmillaan. Yksinkertaista valmistaa, brutaalisti kimppuun vaan. Ei ollut ranskalaisia tai muitakaan lisäkkeitä, niitä ei ehditty siinä nälässä edes miettimään. Tämä oli tällainen kevyt iltapala. Jaksaa taas juosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti