19.4.2014

Rannoilla...


Kuinka sinulla on pitkä viikonloppu sujunut? Ovatko mämmi ja suklaamunat maistuneet? :) Minulta jäi kyllä molemmat kauppaan. Olen ylpeä itsestäni, olen nimittäin saanut paljon aikaiseksi ja inspiraatio on melkoinen. Kerran kun maalaamisen aloittaa, niin sitä ei oikein malttaisi lopettaa, vaan voisin maalata vaikka kaikki yöt. Tällaiset pitkät viikonloput ovat kyllä kivoja, koska voin keskittyä tähän "toiseen työhöni" ilman keskeytyksiä.


Nämä kuvat on otettu, kun järvessä oli vielä jäät. Nyt täällä alkaa rannat olemaan sulat ja eiköhän tämän viikonlopun aikana tuo jääpeite vetäydy lopullisesti. Kuvia on tulossa vielä toisen postauksen verran, oli sen verran kaunis päivä, että tuli "vähän" räpsittyä. Mutta nyt kahvikuppi kouraan ja takaisin hommiin! Pyhiä! :)

How is the weekend going so far? I have lots of inspiration right now. These long weekends are really nice, because I can focus on my "other work" without any interruptions. There photos were taken when tje lake was still on ice. But now I take my coffee with me and get back to work! Have a lovely weekend! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti