29.4.2014

Häivähdys pinkkiä.

Sain viikonloppuna yhden taulun valmiiksi... tai en oikeastaan tiedä onko se vielä valmis. Nostin sen seinälle kuivumaan ja siellä se nyt edelleen on, sohvan yläpuolella. Mieskin sohvalla loikoilessaan työnsi sukkansa taulun reunaan, tulipahan kokeiltua onko taulu jo kuiva, ei ollut. Maaliskuussa mietin tätä uutta taulua ja sen sävyjä ja päädyin lopulta minulle hyvin vieraaseen valintaan, vaaleanpunaiseen. En oikein ole vaaleanpunaisen ystävä ollut ikinä (en myöskään punaisen), enkä tiedä miksi vaaleanpunaisen ja hopean yhdistelmä saa niskakarvani nousemaan pystyyn.

Tässä kuitenkin pieni sneakpeak uusimmasta taulusta, häivähdys pinkkiä ja keveää persikkaa, hiirenharmaata ja rouheaa mustaa. En ole ihan näin herkkiä maalauksia tehnyt aikaisemmin. Mistä lie sitten johtuukaan, en tunnista itseäni tällaisista hempukkatauluista. :) Tällainen toinen taulu on myös tulossa ja nimesinkin nämä Spring editioniksi, sen verran hempeitä sävyjä näissä on.2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tuossa se nyt olohuoneen seinällä on... alkaa silmä hiljalleen tottumaan tähän herkempään tunnelmaan ;)

      Poista