17.3.2014

Monday mood.


Joko siellä on uusi viikko lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin? Minulla ei ole mitään maanantaita vastaan. No, ehkä olen hieman nuutuneempi maanantaisin sunnuntain pitkien yöunien jälkeen. Viikonloppuisin pyrin pitämään rytmistä kiinni, mutta sunnuntaina annan itselleni luvan nukkua niin pitkään kuin nukuttaa. Minulla on harmikseni todella huonot unenlahjat, joten eipä nuo univelkojen maksaminen kohdallani oikein meinaa onnistua edes viikonloppuisin, vaikka siihen olisi lupa.

Ajattelin kuitenkin ilahduttaa sinua, jolle maanantait ovat tahmaista tarpomista tällaisella virtuaalikukkasella. Meillä oli viime viikolla vuosipäivä ja mieheni yllätti minut yhdellä kauneimmista kimpuista koskaan. Tämä orkidea on edelleen voimissaan ja sen ihanan herkkä väri kyllä lumosi minut täydellisesti. Viikonloppuna tulikin sitten hieman juhlittua yhdessä oloa ja muisteltua "vanhoja". ;) Eksyttiin myös Neljän ruusun keikalle ja kieltämättä Ilkka rokkaa. Neljä ruusua herättää minussa hieman ristiriitaisia tunteita. Pidän kyllä biisien sanomasta, mutta en vieläkään ymmärrä Alangon varhaista keski-iän kriisiä. Minulta meinasi loppua usko Neljään ruusuun siinä vaiheessa, kun Alanko vetäisi valkoisen kauluspaidan avonaisena päälleen ja piiloutui aurinkolasien taakse laulaen jospa onkin niin, että elän vain kerran. Muistan, kuinka tuhahtelin tuolloin järkyttyneenä. Onneksi tuo vaihe on mennyt ohi, tosin aurinkolasien tilalle on ilmestynyt hattu.

Mukavaa alkanutta viikkoa! Minä ponkaisen oman viikkoni käyntiin pitkällä juoksulenkillä ja saunalla, kunhan tästä jossain vaiheessa kotiudun. Niin ja täällä ei ole yhtään talvi, lunta ei tullut koko viikonloppuna! Pakkasta kyllä on ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Tämä on talvi minun makuuni! :)


2 kommenttia:

 1. Mukavaa uutta viikkoa! :)

  Juoksulenkki + sauna kuului eilisiltaani myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne "takatalvi" ei ole vielä yltänyt. Oli kyllä niin keväinen fiilis hölkkäillä :)

   Poista