24.1.2014

Perjantaifiilis, missä olet?


Kylläpä minua ihan naurattaa oma tyhmyyteni. Yritän kääntää negatiiviset asiat nykyään positiivisiksi, mutta kyllä nyt on sellainen tilanne, että siitä on melko vaikea löytää mitään positiivista. 

Note to self: Älä ikinä, siis ikinä keksi ladata blogillesi uutta ulkoasua tallentamatta ensin edellistä. Minullehan kävi niin, että oli jäänyt huomaamatta tuollainen tallentamismahdollisuus. Hehe. No, muutama tunti meni käydessä tekstejä ja kuvia läpi. Nyt näyttää jo paremmalta, mutta vielä on viilaamista. Olen perfektionisti ja tällaisissa tilanteissa se ei ole ollenkaan hyvä juttu.

No, mutta jos nyt jotain positiivista tästä pitäisi etsiä, niin olen nykyiseen ulkoasuun tyytyväinen. Päätin, että en rankaise itseäni tyhmyydestä vaan lohdutan itseäni tänään tulppaanikimpulla. Kuitenkin se on kevään merkki ja kuulin eilen viisaalta mieheltäni, että päivä pitenee tällä hetkellä 40 minuuttia viikossa! Mitäpä sitä siis kiukuttelemaan, vaikka olenkin joskus hieman ajattelematon, tämän lisäksi orastava päänsärky on ollut koko päivän kiusana. Ilmeisesti löin itseäni henkisesti... tuolilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti