11.4.2013

Kylkiluita / Ribs

Tämä ei nyt varsinaisesti ole terveysruokaa, mutta kaikkea kohtuudella. 

Haimme paikallisesta lihakaupasta possun kylkeä, marinoimme sitä päivän verran ja laitoimme uuniin n. kolmeksi tunniksi. Keittelimme kasaan bbq-kastikkeen, johon tuli mm. ruokosokeria, balsamicoa ja kourallinen erilaisia mausteita, kuten chiliä. Hieman jäähtyneet ribsit leikkasimme annospaloiksi, laitoimme grillivastuksen alle ja valelimme muutaman kerran bbq-kastikkeella. 

Kylkeen itsetehdyt sämpylät sekä coleslaw, ai että.



This is not so healthy recipe, but I eat once a week without any control. ;)

We picked up some ribs from butcher's shop. We marineted it about 24 hours and it was in the owen about 3 hours. Then we chopped it and put it again in the oven, under the grill heat. We cooked bbq-sauce of cane sugar, balsamico and some spices like chili. We douse ribs couple times when it was in oven. I made also some bread and coleslaw. 

Mmmmm, good.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti