22.4.2013

DIY trenssi / DIY trench coat

Eräänä keväisenä lauantaina etsin itselleni uutta trenssiä. 

Edellinen trenssini koki punaviinikylvyn. Olin paikallisessa kuppilassa väärässä kohdassa, väärään aikaan. En ehtinyt väistämään tai punaviinilasini ei ehtinyt tyhjentymään riittävän nopeasti, kun kasa päihtyneitä poikasia alkoivat halailemaan ja heittämään ylävitosia vieressäni. Silloin kiitin kylpyammeen olemassaoloa, jonne upotin vaalean trenssini yöksi kellumaan. Aamulla varovasti nostin takin ammeesta, tahrat jäivät. Onni onnettomuudessa, en oikein koskaan pitänyt trenssin väristä, beige oli minulle väärän sävyinen.

Tarvitsin siis uuden.


Katukuvassa (ja vähän joka paikassa) on tänä keväänä näkynyt takkeja, joissa on (keino)nahkahihat ja Burberryltä bongasin takin, joka on täynnä niittejä. Päätin tehdä näiden sekoituksen. Hillitysti nahkaa, sopivasti niittejä.


Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Vanhasta takista hihat irti ja takki on puoliksi tehty. Laskeskelin, että takille tuli hintaa n. 30 euroa, tietysti työtähän siinä oli, mutta lopputulos on sen arvoinen. Eipä kävele ihan heti vastaan samanlainen.

Tässä vähän esimakua takistani. Väri on turvallinen musta, että antaa punkkulasien vaan heilua..


Here is it. My new coat. 

I took off sleeves from my old leather jacket, so my coat was half done. I have seen coats with leather sleeves and with studs, so i wanted to make that kind of coat.

I post more photos later, where i´m wearing this new baby!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti