17.10.2014

Verhoiluprojekti nro menin jo laskuissa sekaisin....

Nettikirpparilta tein löydön. Kaksi kappaletta yhden setelin hinnalla. Pohjassa puusepän leima. Ajattelin, että kai näistä jotenkin kauniit saa. Pieni sunnuntaiajelu pitäjille ja tuolit kyytiin. 

Päälliset ovat melko huonossa kunnossa, samoin jalat vaativat hiontaa ja uutta väriä. Ihastuin näissä tuohon linjakkaaseen ja ryhdikkääseen ilmeeseen. Minua niin kiehtoisi tietää kaikkien näiden vanhojen tavaroiden tarina. Kuka nämä on tilannut ja minne? Käsityönä valmistetut tuolit ovat luultavasti olleet joskus arvokkaat?

Nyt ne pääsevät meidän olohuoneeseen ja lupaan arvostaa näitä ihan yhtä paljon, kuin hän, joka joskus nämä on tehnyt ja hän, joka on nämä joskus tilannut.

Ei taida enää tämä puhelinnumero toimia...? :)
 
En taas tiedä mihin tämä viikko oikein hävisi...? Talvea kohti mennään, joten viikonlopun ohjelmaan kuuluu talvivaatteiden esiin kaivaminen. Kiva, kun on taas kaapillinen "uusia" vaatteita käytettäväksi :)


2 kommenttia:

 1. Sinä se pistät tuulemaan :)
  Laitala Oy on tänä päivänäkin Jurvassa toimiva puusepänverstas, joka valmistaa tyylihuonekaluja. Täältä löydät heidän sivunsa http://www.laitala.com/huonekalut/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vau! Hei kiitos tästä :) En olekaan tässä ehtinyt edes "guuglettelemaan" tuota Laitalaa...

   Pitää saada koti äkkiä kuntoon tai ainakin asuttavammaksi. Tosin kyllähän tässä talossa on vielä huoneita jotka ovat ihan kesken, mutta pikkuhiljaa...

   Poista