8.5.2014

Uusi ystävä eteisessä.

Vielä kerran, saanko esitellä: Kilta.

Kerroin aiemmin tällä viikolla, kuinka päällystin vanhan Kilta-tuolin. Kukaan blogini lukija tuskin ohitti tätä, olen nimittäin suitsuttanut tätä löytöäni jo ehkä turhan monta kertaa, suorastaan kyllästymiseen asti. 

Olin hieman epävarma kangasvalinnan suhteen tai oikeastaan värin suhteen. Päädyin lopulta harmaaseen, siis tylsähköön harmaaseen. Kaavailin tuolia aluksi olohuoneeseen sen mukavuuden takia, mutta harmaa on niin eri sävyinen (nuhjuisen) sohvan kanssa, että minun sisustamistaidoilla en saanut sitä istumaan olohuoneen ilmeeseen, en vaikka kuinka yritin. Tämäkös aiheutti minulle päänvaivaa...Päätin katsoa tulevaisuuteen ja siihen aikaan, kun saan uuden sohvan. Nyt hieman hymähdän itsekseni, koska emme ole vielä hankkimassa uutta sohvaa, mutta tiedän, että joku päivä sekin aika koittaa. :) Tuolin sävy ei siis ole missään mielessä huono valinta, joten päätin sijoittaa sen tässä asunnossa eteiseen. Kyllä nyt kelpaa sitoa kengännauhat ja heittää laukku töiden jälkeen tuolin päälle. Luultavasti tämä tuoli kuitenkin päätyy tulevaisuudessa työhuoneeseen, saa nähdä. Salaa haaveilen ajasta, kun saan istahtaa kunnollisen työpöydän ääreen tälle ihanalle tuolille naputtelemaan blogia, käsittelemään kuvia tai piirtelemään ja ehkäpä ompelemaankin. No mutta, lupaan, että nämä ovat viimeiset kuvat tästä tuolista... Ainakin hetkeksi. ;)

// Kilta chair is in our hall. I promise, these are the last photos of this chair... ;)
2 kommenttia:

 1. Anonyymi23/5/14

  Tuoli näyttää tosi hyvältä :) Olen itsekin verhoiluttamassa neljää Kilta tuolia ja kankaan valinta mietityttää kovasti. Tuo sinun valisemasi kangas näyttää tosi kivalta, mikä kangas on kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kävin katsomassa Eurokankaan sivut ja jos nyt oikein muistan kyseessä on tämä kangas: http://www.eurokangas.fi/kankaat/tuotteet/tuoteryhma/34 ja väri on tuo harmaa H100. Tuo on tosiaan helpohko työstettävä, joten verhoilijakin pääsee hieman helpommalla ;) Toivottavasti tämä auttoi ja löydät tuoleillesi sopivan kankaan.

   Poista