7.11.2014

Valittamisesta.Katsoin eilen Enbuske & Linnanahde Crewtä ja kyllä taas tuli muistutus siitä, että miksi ei pitäisi valittaa pikkumaisista asioista. Ohjelmassa haastateltiin Pekka Hyysaloa, kaikki varmasti tietävät hänen tarinansa. Häntä katsellessani oman elämäni vastoinkäymiset alkoivat tuntumaan ihan naurettavan pieniltä. Olisikohan pieni itsetutkiskelun paikka?

En siis enää valita kaamoksesta enkä siitä, että nämäkin valokuvat ovat ihan pimeitä ja rakeisia. Se on muuten ihan hassu juttu, miten taulut ovat näissä kuvissa aika erinäköisiä, kuin luonnossa. Jotenkin paljon "kovemmilta". Moni asiakaskin on tästä minulle sanonut. En ehkä osaa vangita taulujen "pehmeää sielua" kuviin? :) Yritän saada napattua viikonloppuna vähän paremmat kuvat näistä molemmista.

Niin ja tulihan se perjantai vihdoin (lumisateen kera)! Meillä on tiedossa rattoisa puusavotta kinosten keskellä, jesjes! Huomaatteko pienen sarkasmin? Tänne siis tuli pieni lumikerros, joka luultavasti sulaa jo huomiseen mennessä pois... :) Mutta, onpahan sitten jotain, millä pitää mökkiä lämpimänä läpi talven ja ensiviikolla asennettavat ilmalämpöpumputkin pääsevät tosi toimiin. Saavat ihan urakalla pöhistä lämmintä ilmaa yläkertaan asti.

Reipasta viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Karoliina A12/11/14

  Hei, onko tuo mustavalkoinen taulu myytävänä? Mikä sen koko on? :) Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, on kyllä. Koko on 135 x 80 cm ja kiitos! :) Jos olet kiinnostunut taulusta tai haluat jotain saman tyylistä esimerkiksi eri koossa, niin laita yhteystietojasi minulle s-postiin: noora.svard@outlook.com.

   Poista
 2. Voi mitä värejä! Upeat taulut, ei yhtään "kovat". Välillä on ihan hyvä herätä tajuamaan omien ongelmien pienuus. Sitä pitää olla onnellinen, että pelkkä kaamos ja puusavotta ahdistaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Minun pitikin laittaa sinulle s-postia, joten kohta sinulle on postia :) Nii-in, epätäydellisenä sitä kun ajattelee välillä vain itseään ja jossain vaiheessa havahtuu, että asiathan ovat ihan hyvin. Mitäpä sitä murehtimaan turhia... :)

   Poista